Udendørs portræt
Udendørs portræt

Der kan være mange grunde til, at folk ønsker at få taget portrætbilleder. Måske skal det bruges som gave til et familiemedlem - eller et profilbillede til din personlige virksomhed. Det kan også være, du har lyst til at forkæle dig selv ved at få taget nogle flotte fotos, der viser, hvem du er. Nogle vælger et fotoshoot for at udfordre sig selv og prøve noget nyt.

Ligegyldigt hvad du skal bruge billederne til, så sørger jeg for, at du får de flotteste fotografier med hjem.

20210415-5S7A2252.jpg

Din personlighed skal skinne igennem

En af de vigtigste ting, for mig som portrætfotograf, er at få personligheden frem i billedet. Jeg elsker at tage levende billeder, hvor karakteren og de unikke træk virkelig træder frem. Det er netop det, der giver det bedste resultat.

Når vi aftaler en tid tager vi en snak om, hvordan du ønsker at fremstå. Ønsker du fotoshootet taget hjemme, i studiet eller et helt tredje sted? Det helt klassiske portræt, som måske skal bruges til noget arbejdsrelateret, tages i mit studie, men alle muligheder og lokationer er mulige.

Ud i naturen

Det naturlige lys udenfor, det spændende farvespil og slørede baggrunde er med til at gøre det rigtig interessant at lave portrætfotos udenfor. Når man tager fotos udenfor, giver det ofte et mere afslappet udtryk, som kan være yderst fordelagtigt til mange formål.

Vi kan lave shootet, mens du er i gang med din hobby eller bevæger dig rundt i naturen. Det kommer helt an på, hvad det endelige resultat skal bruges til. Jeg guider dig selvfølgelig altid til de bedste muligheder. Der er uendeligt med fede baggrunde og lysindfald, når vi går udenfor. Det giver en stor mulighed for at få nogle rigtig flotte billeder i kassen.

Det helt rigtige lys

En vigtig del af et godt fotografi er lyset. Det er derfor noget, jeg bruger lang tid på at få helt optimalt. Skal vi arbejde indendørs, så har jeg altid flere lyskilder på dig, så det bliver så flot og naturligt som muligt.

Er vi udenfor, kan vi lege med alle de naturlige lyskilder. Det er rigtig fedt at bruge lyset omkring solnedgang, men andre tider på dagen kan også noget. Så afhængig af hvilket udtryk, vi ønsker, kan vi lege rundt med tidspunktet på dagen. Jeg arbejder også med reflektorskærme om nødvendigt, så vi kan få lyset drejet i den rigtige retning.

Med det rigtige lys, så får vi den helt rigtige glød frem i dit ansigt og sørger for, at resultatet bliver levende og nærværende.

En afslappet atmosfære

Det kan være grænseoverskridende at skulle fotograferes, og jeg gør derfor meget ud af at skabe en rigtig hyggelig stemning og en afslappet tone, så du kan føle dig godt tilpas.

Det tager ofte lige lidt tid i starten at vende sig til situationen, men derefter oplever jeg, at folk begynder at slappe af. Det er ofte her, de bedste billeder bliver taget.

Tag gerne noget tøj på, som du føler dig godt tilpas i, og hvor du synes, du ser godt ud. Det hjælper med at skabe den afslappede følelse og styrker samtidig din selvtillid, så du fremstår allerbedst på billederne.

Hvad koster det at få taget portrætbillede?

Brug min prisberegner til at regne prisen for fotografering ud.

Har du andre ønsker, fx til en bestemt lokation, så skriv eller ring til mig, så regner jeg kørsel ud.

Prisudregner

Beregn prisen på fotografering hos Give Foto

Hvor mange personer?
0 kr.
0 kr.
Print
13 x 18 cm.
250 kr.
0 kr.
18 x 24 cm.
300 kr.
0 kr.
A4
400 kr.
0 kr.
30 x 40 cm.
450 kr.
0 kr.
40 x 50 cm.
550 kr.
0 kr.
Digitale filer

Der gives altid 10% rabat på bestillinger af print ved køb af digitale filer.
Alle billeder leveres i høj opløsning.

0 kr.
Fotografering 0 kr.
Weekend- eller aftentillæg 0 kr.
Print 0 kr.
Digitale billeder 0 kr.

Samlet rabat 0 kr.
Total 0 kr.

Udtalelser

I gode hænder

Når man har Christian som fotograf er man i gode hænder.
Med det samme man træder ind af døren mærker man hans gode rolige sind.
Dette virker i sig selv beroligende når man skal have taget nogle gode billeder.
Jeg fik både taget billeder i studiet samt udenfor.
Udenfor var Christians ide og det endte faktisk med at blive de billeder jeg blev allermest glad for.
Jeg kan kun sende mine bedste anbefalinger til ham.

Ida Østergaard d. 14. august 2018
Se alle udtalelser