Få den perfekte gave til bedsteforældrene eller til dig selv, når du foreviger dine børns naturlige udtryk med et professionelt børneportræt.

Det er noget helt særligt over at fotografere børn. Børn er meget direkte og umiddelbare, og det giver derfor nogle rigtig sjove og naturlige billeder. Når jeg laver portrætbilleder af børn, er det vigtigt for mig at få deres personlighed til at skinne igennem.

sort/hvid portræt
sort/hvid portræt

Det er altid sjovt at se, hvor forskellige børn er, og hvilke særlige karaktertræk, der er fremtrædende. Det er en kunst for mig at få afspejlet det helt unikke ved barnet i mine fotografier, så det giver levede og personlige billeder.

Udtalelser

Super lækker kvalitet

“ Af to omgange har jeg haft fornøjelsen af Christians helt unikke kompetance som fotograf, efter længe at have ønsket nogle gode billeder af mine drenge. Gennem forløbet er han kommet med professionel rådgivning der har givet nogle fantastiske billeder i super lækker kvalitet. Kan klart anbefale Christian til fotografering af børn med sit rolige sind”

Anette Bygvrå
Se alle udtalelser

En varm atmosfære

Det er selvfølgelig ikke alle børn, der er lige trygge ved at få taget billeder. Jeg gør derfor meget ud af at skabe en afslappet og hyggelig atmosfære, så det bliver en sjov oplevelse for barnet. At tage portrætter af børn, skal gerne føles som en leg for barnet. Det giver både de allerbedste billeder, og gør det hele til en positiv oplevelse.

Hvis der er tale om lidt større børn, så er det ofte generthed, der kan være en udfordring. Jeg har fuld forståelse for, at det kan være lidt intenst at skulle fotograferes, og vi tager det altid i barnets eller teenagerens tempo.

Babyfotografering

Jeg laver også portrætfotos af helt små børn og babyer. Det er altid en stor ære, når forældre kommer til mig og vil have deres børn, der er helt nye i denne verden, fotograferet.

Babyfotografering handler, udover det rent tekniske omkring et godt billede, om at få barnet til at føle sig tryg i situationen. Når barnet er trygt, så kommer de gode, sjove og umiddelbare fotografier helt af sig selv.

Til helt små børn kan det derfor være en god idé at medbringe en bamse eller et andet stykke legetøj, som barnet er vant til at have omkring sig. Det kan også være, at legetøjet skal med på billedet. Det kan ofte give nogle flotte billeder, hvor barnet interagerer med bamsen, eller hvad det nu måtte være. Vi kan tage billeder både med og uden legetøjet for at se, hvad der virker bedst.

Det vigtigste er, at det skal være en sjov og hyggelig oplevelse for barnet at blive fotograferet – det kommer der de bedste billeder ud af.

Udendørs portrætbillede af baby
Udendørs portrætbillede af baby
Sort/hvid billede af dreng
Sort/hvid billede af dreng
søskendebillede i farver
søskendebillede i farver

Det helt rigtige udtryk til børneportrætter

Det er helt individuelt, hvad mine kunder ønsker sig i forhold til farver og udtryk. Der findes forskellige stilarter, og jeg er altid behjælpelig med gode råd. Vi tager en snak om mulighederne inden fotograferingen starter. Måske har du også allerede eksempel på, hvad du godt kunne tænke dig.   

Skal det være sort/hvide billeder, som giver et meget klassisk og elegant udtryk, eller skal det være i farver, som kan give et mere umiddelbart udtryk.

Farven på baggrunden kan også skiftes ud, så det enten bliver lyst og mildt med fx en lysegrå baggrund eller mere kontrastfyldt med en mørk baggrund. Alt det snakker vi om, inden vi går i gang, så det bliver lige, som du gerne vil have det.  

Der er altid fuld tilfredshedsgaranti hos mig i Give foto, så du kommer hjem med præcis de billeder, du har drømt om.

Kvaliteten skal være 100 % i orden, ellers bliver printet kasseret.
Kvaliteten skal være 100 % i orden, ellers bliver printet kasseret.
Vinklet huskeliste.png

Print af højeste kvalitet

Jeg printer selv de billeder, du bestiller hos mig. Jeg kan printe i alt fra 13x18 op til en størrelse på 40x60 cm. Mange fotografer sender den opgave ud til eksternt firma, men jeg kan godt lide at printe billederne selv, og med det samme se det fysiske resultat af arbejdet.

Et par gode råd

Da det ikke er alle børn, der har lige nemt ved at skulle prøve noget nyt, så får du her et par gode råd til, hvad du kan gøre for at forberede dig på denne fotosession:

 • Forbered og forklar barnet hvad der skal ske, og at det bliver en sjov oplevelse.
 • Fortæl gerne børnene at I skal besøge Christian. Det kan gøre det til en mere personlig oplevelse, end at I skal til "fotografen". Det er også rart for mig at jeg ikke er "kig på manden" .
 • Er det babyer, så bestil gerne en tid, så det ikke forstyrrer sove- og spisetider.
 • Er der flere søskende, der skal fotograferes, så have gerne noget underholdning med til de børn, der venter på, at det bliver deres tur.
 • Spørg barnet om han/hun gerne vil have en forældre med på sidelinjen, eller om det er bedre, at forældre og søskende går en tur.
 • Husk et stykke legetøj til de små børn og babyer, som kan få dem til at slappe af og føle sig trygge.

Prisudregner

Beregn prisen på fotografering hos Give Foto

Hvor mange personer?
0 kr.
0 kr.
Print
13 x 18 cm.
250 kr.
0 kr.
18 x 24 cm.
300 kr.
0 kr.
A4
400 kr.
0 kr.
30 x 40 cm.
450 kr.
0 kr.
40 x 50 cm.
550 kr.
0 kr.
Digitale filer

Der gives altid 10% rabat på bestillinger af print ved køb af digitale filer.
Alle billeder leveres i høj opløsning.

0 kr.
Fotografering 0 kr.
Weekend- eller aftentillæg 0 kr.
Print 0 kr.
Digitale billeder 0 kr.

Samlet rabat 0 kr.
Total 0 kr.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan foregår betaling?
  Hvordan foregår betaling?

  Selve fotograferingen betales efter fotosession. Betaling for prints og rammer betales når du afhenter billederne. Ønsker du digitale filer sender jeg dig en faktura til betaling og når fakturaen er betalt, sender jeg de færdige billeder.

 • Hvor lang tid tager selve fotograferingen ?
  Hvor lang tid tager selve fotograferingen ?

  Jeg sætter altid en time af til hver familiefotografering. Med mindre børn tager det dog ofte kortere tid, men det er vigtigt for mig at der er fred og ro til at falde til. Jeg stiller som regel ikke udstyr op på forhånd, da vi i fælleskab bliver enige om hvilket udtryk I godt kunne tænke jer. Måske I ønsker at få taget billederne udendørs, så går vi en tur i skoven istedet.

 • Hvad sker der efter vi har fået taget billederne?
  Hvad sker der efter vi har fået taget billederne?

  Efter fotosession så importerer jeg billederne, og udvælger mine favoritter. Jeg giver dem et overordnet look, men jeg finpudser ikke billederne endeligt i farver og toner i første omgang. Så uploader jeg dem i et onlinegalleri og sender jer et link hvor I kan se dem hjemmefra. Billederne er vandmærket og må ikke kopieres. I onlinegalleriet kan I udvælge jeres favorit/favoritter og så får jeg automatisk besked. Herefter færdiggør jeg jeres udvalgte billeder og gør dem klar til enten print eller levering som digitale filer.

 • Hvornår skal vi beslutte om billederne skal være i farve eller sort/hvid ?
  Hvornår skal vi beslutte om billederne skal være i farve eller sort/hvid ?

  Hvis I på forhånd ved at I ønsker billederne i sort/hvid, vil jeg meget gerne vide det. Hvis I er i tvivl, så sender jeg gerne et eksempel på billederne både i farve og sort/hvid i det onlinegalleri I modtager efter fotosession.