Studio Session 034 Edit
Giv dine billeder længere liv med vores

Billederestaurering

Restaurering af private billeder er en proces, der giver mulighed for at bevare og genoplive personlige minder og historier. Billederne kan være familiebilleder, billeder fra ferier og specielle begivenheder, eller billeder af kære, der ikke længere er i live.

Billederestaurering kan være med at bevare en del af ens families historie og genoplive minder der ellers ville blive ødelagt af tidens tand og skader. 

Hos Give Foto bringer vi farve og liv tilbage til tidligere farveløse eller falmede billeder. Vi er på den måde med til at forlænge mindernes levetid - en ydelse som vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder.

Hvordan ser det ud i

Redigeringsprocessen

Her kan du få et indblik i hvordan det ser ud når vi restaurerer billeder digitalt. 

CASE

Det store stamtræ

Vi fik besøg af Marie-Louise der kommer ud af en stor familie. Hendes mormor og morfar fik 14 børn og sørgede for at få taget portrætbilleder af børnene da de var små. Det udmundede sig i en stor samling af billeder der desværre ikke havde lang levetid tilbage. Billederne havde skrammer og var tydeligt mærket af de forgangende år. Derfor kontaktede hun os i Give Foto. Her i videoen fortæller vi lidt mere om processen og hvordan vi gik til opgaven. 

Før Og Efter 02

Processen

1. Først møde og aflevering af billeder
Når du har lavet et aftale eller booket et møde angående billederestaurering er det første step i processen at vi tilser billederne og tager en snak med dig om hvordan slutproduktet skal se ud. Måske skal billederne have en let restaurering eller måske skal de igennem den helt store proces. Vi har mulighed for at levere de færdige billeder som nye prints, digitale filer eller måske ønsker du begge dele. Dette er alt sammen noget vi tager stilling til ved første møde. 

2. Affotografering af billeder
Når vi har modtaget billederne går vi i gang med affotograferingen af dine billeder. Det foregår sådan at vi laver en opstilling i studiet sådan at billederne fremstår så skarpe som muligt og i så høj opløsning sådan at vi har det bedste udgangspunkt til den efterfølgende redigering af billedet. 

3. Redigering af billeder
Når billederne er affotograferet lander de på vores computer og klar til at redigere. Nu begynder den del af processen der giver dine billeder et helt nyt udtryk. Vi fjerner eventuelle skrammer, snavs og tegn på forældelse og giver billedet en ny farve hvis det er ønsket. 

4. Aflevering og print
Nu er billedet klar til print eller til at blive sendt til dig digitalt. Med denne proces har vi nu givet dine billeder nyt liv og en markant længere levetid så de ikke går i glemmebogen. 

Ønsker du at få dine billeder restaureret så kontakt os her eller på telefon og få et uforpligtigende tilbud.

Har du spørgsmål inden du booker en aftale er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Give Foto
Riisvej 17b
7323 Give

Kontakt