Familieportræt

Få taget et familiebillede der vil glæde hele familien flere generationer frem.

Digital Fil Givefoto 1 Of 1

Et evigt minde

At få lavet et portræt af alle i familien er en rigtig sjov oplevelse, der er med til at binde jer tættere sammen. Mindet vil vare for evigt og om mange år, vil I med garanti stadig smile hver gang, I ser billedet. Også når børnene måske er blevet store og er flyttet hjemmefra.

Måske får I taget et billede hvert år eller hvert 2. år, så I nemt kan sammenligne og se, hvor meget I har udviklet jer. Det er en virkelig sjov måde at skrive jeres familiehistorie på og mindes alle de gode oplevelser, I har sammen.

En unik familiehistorie

Hver eneste familie har en unik historie, og det er netop den, jeg gerne vil indfange i familieportrættet. Hvem er de mere udadvendte personer i familien, og hvem er de mere eftertænksomme. Hvem er beskytteren, og hvem kommer med alle de gode idéer.

Jeg elsker at være familiefotograf. Der er altid så mange dynamikker og personligheder, der skal indfanges i et enkelt billede. Det er rigtigt vigtigt for mig, at de forskellige familiemedlemmers udtryk kommer frem, så det bliver et levende og energisk billede.

Det er min vigtigste opgave som fotograf at få skabt et billede af jeres familie, hvor I virkelig kan genkende jeres interne dynamik og personligheder.

Den perfekte opstiling til et familieportræt

Familiebilleder kan se ud på rigtig mange måder, og der er ikke én måde, der er mere rigtigt end andre.

Det vigtigste er, at I føler jer afslappede, da det giver det allerbedste resultat. For nogle vil det være mest naturligt at stå op, mens det for andre er at sidde ned. Jeg kommer gerne med forslag og gode råd, hvis I har brug for det.

Inden jeg begynder, retter jeg måske lidt på opstillingen for at få mest symmetri i billedet, så slutresultatet bliver lige i skabet. Det kan også være jeg fornemmer, at nogle familiemedlemmer skal træde lidt mere frem, så alle får lige meget plads i billedet.

Nervøsitet er helt normalt

Jeg oplever ofte, at der kan være lidt nervøsitet i begyndelsen. Det er meget normalt og vil ændre sig langsomt, når vi først er kommet i gang. Herefter vil de forskellige personligheder stå mere tydeligt frem, og det er her de bedste billeder kommer i kassen.

Jo flere mennesker, der er med på billedet, jo sværere bliver det at få det rigtige skud. Derfor tager jeg som familiefotograf ofte flere skud end ved et enkeltmandsprojekt for at være sikker på, at jeg har udgaver, hvor alle fx har øjnene åbne.

0P6A9162 Edit

Forberedelser til fotosesssion

Inden i kommer ud til mig i mit studie, så er det en god idé at overveje nogle forskellige ting i forhold til jeres foto session.

Først og fremmest er det vigtigt at tænke over, hvad for tøj I har på og hvordan I gerne vil fremstå på billedet. Nogle vil gerne være meget pæne i tøjet, mens andre hellere vil være mere hverdagsagtige.

Jeg oplever ofte, at det fungerer bedst at være lidt pænt klædt på uden, at det bliver for stift. De bedste billeder kommer, når I føler jer afslappede og godt tilpas, og samtidig måske har gjort lidt ud af jer selv til fotograferingen.

Har I mindre børn, der skal med, så forklar dem gerne inden I tager afsted, hvad der skal ske. Tag eventuelt noget legetøj med, hvis der bliver lidt ventetid mellem forskellige opsætninger.

Snak gerne om på forhånd hvilke type billede I vil have, og hvordan I skal stå eller sidde. Så kan vi lege rundt med det, når I er her.

Hvis I har fundet inspiration i et andet familiefoto og ønsker et tilsvarende, så giv mig gerne besked om det, inden vi starter fotografering.

Jeg ser frem til at fotografere netop jeres familie hos Give Foto.

0P6A6341 Edit

Det rigtige udtryk

Nogle familier vil gerne have et lidt fjollet billede, hvor der bliver grinet og skabt rigtig meget dynamik, mens andre foretrækker et mere klassisk familiebillede. Det er smag og behag.

De fleste ønsker dog ikke et meget opstillet billede, som ofte kan blive meget stift og virke uægte. Det er selvfølgelig altid en lidt opstillet situation, når man skal tage et billede, men jeg gør alt, hvad jeg kan for, at atmosfæren skal være hyggelig og afslappet. Med en tilbagelænet og uformel tone, bliver billederne så umiddelbare og naturlige som muligt.

Det bedste billede efter min mening er det, hvor personlighederne kommer bedst til udtryk. Så det er altid det, jeg går efter, når jeg fotograferer familier.

 

 

 

 

 

Priser på familiefotografering

Brug min prisberegner til at regne den endelige pris ud for fotografering inklusiv prints eller digitale filer. 

Er du i tvivl om hvad du skal vælge er du meget velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon, så kan vi sammen finde den bedste løsning til lige netop jer.

Hvor mange personer?
0 kr.
0 kr.
Print
13 x 18 cm.
250 kr.
0 kr.
18 x 24 cm.
300 kr.
0 kr.
20 x 30 cm.
350 kr.
0 kr.
24 x 30 cm.
400 kr.
0 kr.
30 x 30 cm.
500 kr.
0 kr.
30 x 40 cm.
600 kr.
0 kr.
40 x 50 cm.
800 kr.
0 kr.
40 x 60 cm.
1000 kr.
0 kr.
60 x 80 cm.
1200 kr.
0 kr.
Digitale filer

Der gives altid 10% rabat på bestillinger af print ved køb af digitale filer.
Alle billeder leveres i høj opløsning.

0 kr.
Fotografering 0 kr.
Weekend- eller aftentillæg 0 kr.
Print 0 kr.
Digitale billeder 0 kr.

Samlet rabat 0 kr.
Total 0 kr.

Find vej til Give Foto