Børn og søskendeportræt

Få foreviget dine kære børn imens de stadig er små. Billeder vil vække glæde i mange år fremover. Du kan også glæde bedsteforældre med en gave.

Læs mere
Voksenportrætter

Trænger du til at se dig selv i et nyt lys ? Det kan også være du har brug for at få opdateret dit CV billede til linked in, facebook e.l.

Læs mere
Familieportrætter

Et familieportræt bliver kun mere og mere værdigfuldt som årene går. Giv dine børn og efterkommere noget at se tilbage på og lad os sammen sætte tiden på pause i studiet et øjeblik sammen med din familie.

Læs mere
Bryllupsportrætter

Lad os forevige jeres store dag, med smukke portrætfotos og en billedserie fra bryllupsdagen. Vi indfanger den unikke historie ved jeres bryllup, så I kan genopleve den store glæde igen og igen.

Læs mere
Gravidfotografering

Skab minder om de 9 måneder du har båret et nyt liv i din mave. Graviditet er et smukt stadie i en kvindes liv og hos Give Foto sætter vi en ære i at hjælpe gravide med at udtrykke dette smukke og feminine øjeblik, i studiet og ude i naturen.

Læs mere
Julepakker 2023

Leder du efter den perfekte julegave til dine nærmeste, eller skal du selv forkæles med profesionelle og æstetiske billeder af din familie? Igen i år kan vi tilbyde dig 3 forskellige fordelagtige julepakker, der gør det nemt at få årets julegave i hus. 

Læs mere
Gavekort

Få et gavekort til en fotografering og 1 print i op til 18x24 til kun 499,- Den helt oplagte gave der kommer indrammet og klar til at blive pakket ind.

Læs mere