Hvem står bag kameraet?

Christian Daugaard

"Jeg har en stor passion for at arbejde med billeder, og jeg elsker at tage portrætbilleder af både børn og voksne" 

0P6A2386 Edit Kopi 2
Hvem er Christian

Når du kommer ind i fotostudiet midt i skoven lidt uden for Give, så vil du møde mig. Jeg hedder Christian Daugaard og er portrætfotograf.

Hvert menneske eller familie har en helt særlig historie, som jeg gerne vil have til at skinne igennem på mine billeder. Jeg elsker at fange folks helt unikke karakter igennem mit kamera og skabe levende og nærværende portrætfotos.

Jeg elsker at arbejde med foto og har derfor gjort det til min levevej. Det er spændende at arbejde med forskellige udtryksformer og lege med lys, skygger, baggrunde og farver. Jeg prøver altid nye teknikker af og sørger for, at du får et fantastisk flot slutprodukt.

Har du en særlig idé til et billede, du gerne vil have taget? Jeg er altid klar på en udfordring, så fortæl mig om det, så finder vi ud af det.

 

 

0P6A2386 Edit Kopi
Hvem er Helena

Når du kommer i studiet vil du også møde mig, Helena. Som virksomhedens medietilrettelægger fungerer jeg praktisk talt som blæksprutte.

Min opgave er bl.a. at assistere Christian på shoots, komme med kreative indspark og selvfølgelig sørge for at et hvert besøg hos Give Foto bliver et godt et af slagsen. 

I særdeleshed er min rolle stor under vores graviditetsfotograferinger. Her bidrager jeg med min feminine know-how og assisterer ikke kun Christian men også kunden når det kommer til fotografiernes udtryk og stil, samt udvælgelsen af tøj. 

Jeg er en kreativ sjæl der nyder at arbejde med mennekser. Jeg gør en dyd ud at at sørge for at hver kunde går her fra med det slutprodukt hvor kvaliteten er i top og hvor umagen skinner i gennem.

Jeg glæder mig til at se jer i studiet.

0P6A2386 Til Hjemmeside