Børn og søskendeportræt

Få foreviget dine kære børn imens de stadig er små. Billeder vil vække glæde i mange år fremover. Du kan også glæde bedsteforældre med en gave.

Læs mere
Gravidfotografering

Skab minder om de 9 måneder du har båret et nyt liv i din mave. Graviditet er et smukt stadie i en kvindes liv og hos Give Foto sætter vi en ære i at hjælpe gravide med at udtrykke dette smukke og feminine øjeblik, i studiet og ude i naturen.

Læs mere
Voksenportrætter

Trænger du til at se dig selv i et nyt lys ? Det kan også være du har brug for at få opdateret dit CV billede til linked in, facebook e.l.

Læs mere
Familieportrætter

Et familieportræt bliver kun mere og mere værdigfuldt som årene går. Giv dine børn og efterkommere noget at se tilbage på og lad os sammen sætte tiden på pause i studiet et øjeblik sammen med din familie.

Læs mere
Bryllupsportrætter

Lad os forevige jeres store dag, med smukke portrætfotos og en billedserie fra bryllupsdagen. Vi indfanger den unikke historie ved jeres bryllup, så I kan genopleve den store glæde igen og igen.

Læs mere
Gavekort

Få et gavekort til en fotografering og 1 print i op til 18x24 til kun 499,- Den helt oplagte gave der kommer indrammet og klar til at blive pakket ind.

Læs mere
Fotograf i Give

Skab glæde og minder for altid

Hos Give Foto kan du få taget alt fra det klassiske familieportræt og søskendebilleder til æstetiske gravidfotografier, bryllupsportrætter og babyportrætter af familiens nyeste medlemmer.

Ligegyldigt hvor i livet du er, er der altid en god grund til at få taget flotte portrætbilleder, som viser essensen af, hvem du eller I er på netop dette tidspunkt i livet. Alle har en historie at fortælle, og det er hos Give Foto vores vigtigste opgave at få den historie frem i det færdige resultat.

0P6A2386 Edit Kopi 2
Give Fotos filosofi

Hyggelige og rolige omgivelser giver bedre billeder

Uanset om du møder os i vores studie, som bryllupsfotograf, eller i skoven til en udendørs fotosession, er det vigtigt for os at skabe en tryg og hyggelig atmosfære. Det er for de fleste personer ikke naturligt at stå foran et kamera. Derfor gør jeg en dyd ud af at gøre det til en så naturlig oplevelse for dig som overhovet muligt. 

Kontakt os her

Hvad siger
kunderne
om os?

udtalelser

Når man har Christian som fotograf er man i gode hænder. Med det samme man træder ind af døren mærker man hans gode rolige sind. Dette virker i sig selv beroligende når man skal have taget nogle gode billeder. Jeg fik både taget billeder i studiet samt udenfor. Udenfor var Christians ide og det endte faktisk med at blive de billeder jeg blev allermest glad for. Jeg kan kun sende mine bedste anbefalinger til ham.

Ida Østergaard

Jeg har været ude og få taget graviditet billeder, de var meget professionelle, imødekommende og jeg følte mig tryg og godt tilpas i gennem hele fotosession.

Camilla Markussen

Havde en helt fantastisk formiddag i selskab med Christian og Helena til mit graviditetsshoot. Så søde og samtidig professionelle. Det gav nogle helt fantastiske billeder. De kan varmt anbefales! Min familie og jeg kommer igen til et familie shoot når den lille ny er stor nok.

Janni Gammelgaard

Find os på Instagram

Følg @givefoto

    Besøg studiet her

    Give Foto
    Riisvej 17b
    7323 Give

    Kontakt